top of page

'Plezier en diepgang kunnen prima samen'

Noortje is Cool _MG_3093 - Fotografie Ro

Vanuit mijn studio in het centrum van Rotterdam werk ik elke dag aan projecten met de focus op betekenis, speelsheid, verbinding, positieve beïnvloeding en een plezieriger leven. De projecten zijn divers, maar altijd gekenmerkt door een simpele, frisse en vaak kleurrijke uitvoering. 

 

Het is mijn missie (in mijn professionele én persoonlijke leven) om het leven op alle mogelijke manieren fijner, makkelijker en mooier te maken. Hierbij kun je denken aan een mooie poster of een handige portemonee, maar ook aan het verbinden van mensen door sociale projecten in combinati met kunst. Ik word blij van projecten waarmee ik kan bewijzen dat diepgang en plezier prima samen kunnen gaan. Met alles wat ik doe wil ik andere mensen aanmoedigen om hun creatieve zelf te blijven prikkelen en ontwikkelen. Het liefst doe ik dit samen met andere makers, want samen krijg je meer gedaan en is het bovendien veel leuker. 

 

Als klant betekent dit dat je altijd nauw betrokken wordt in het ontwerpproces, zodat het eindproduct iets is waar jijzelf creatief aan hebt bijgedragen. Als ontwerper ben ik slechts de vertaler van onze gezamenlijke creatieve ideeën.

 

Van origine ben ik illustrator, en na mijn aftstuderen aan de Willem de Kooning Academie in 2014 heb ik me jaren verdiept in paper art illustraties, waarmee ik werelden creëerde van papier.

 

In 2017 begon er iets te kriebelen, en realiseerde ik me dat ik eigenlijk veel gelukkiger werd van een grotere diversiteit aan projecten. Langzaam shifte mijn werk van illustraties naar projecten waarbij betekenis en plezier de hoofdrol spelen. De afwisseling hierin maakt mij heel gelukkig.

Opleiding

Willem de Kooning Academie - Illustratie

Klanten

Financieel Dagblad

De Correspondent

Rotterdampas

De Geheime Tuin

WNF

Radbag

GGD

Havensteder

Teamwork makes

the dream work

Door samen te werken werk je sneller en het is nog veel leuker ook! Ik werk graag samen met deze heldinnen:

Fotografie: Roza Schous

Visagie: Minou Meijers

Tekst: Suzanna Knight

Social Design: Sharon Vos

Product design:

Kayleigh van Oostrom 

bottom of page